Vučurović / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
11/02/2023 u 17:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Spinovanja i podmetanja ne mogu spriječiti pobjedu Andrije Mandića

Mi kao izborni štab iskazujemo zadovoljstvo što su građani u ogromnom procentu prihvatili ovakav način najsavremenije političke komunikacije i što su iskazali želju da i u narednom periodu sarađuju u realizaciji našeg zajedničkog projekta koji je za dobro CG i svih njenih građana, naveo je poslanik DF-a

Tokom ove kampanje očekujemo razna podmetanja, spinovanja, prljavu kampanju, ali mi nećemo da idemo tim putem, i ništa nas ne može spriječiti da, zajedno sa građanima, dođemo do pobjede i jedno je sigurno - predsjednik Crne Gore će biti Andrija Mandić, u tome nas neće sprijeciti ni neke NVO koje su služile bivšem rezimu, a sad traže nove gazde, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On je reagovao nakon objave Centra za demokratsku tranziciju (CDT), odakle je saopšteno da građani/ke prijavljuju pozive u kojima im se nudi davanje povlastica u zamjenu za glas za, navodno, DF kandidata. Iz CDT-a su, s tim u vezi, naveli da tužilaštvo mora da provjeri te navode i zaštiti pravo građana/ki da glasaju slobodno.

- Kampanja koju smo nedavno počeli biće ubjedljivo najbolja i svakom građaninu ćemo prenijeti poruku našeg kandidata.  Takođe, naši građani imaju priliku da budu dio testiranja najsavremenije digitalne tehnologije koju koriste predsjednički kandidat Andrija Mandić i njegov tim i gdje će građani biti anketirani o različitim pitanjima koja su relevantna za budućnost Crne Gore. Mi kao izborni štab iskazujemo zadovoljstvo što su građani u ogromnom procentu prihvatili ovakav način najsavremenije političke komunikacije i što su iskazali želju da i u narednom periodu sarađuju u realizaciji našeg zajedničkog projekta koji je za dobro CG i svih njenih građana. Dakle, intenziviracemo ovaj način komunikacije, naveo je Vučurović.

Isto tako, naša infrastruktura, koja je najjača u Crnoj Gori, svakodnevno je aktivna i na terenu i razgovara sa građanima u svakom dijelu naše države, šireći poruku našeg kandidata, poruku pobjede i pomirenja u Crnoj Gori, poručio je on.

- Znam da su naši ljudi u kampanji učtivi i pristojni, ništa ne radimo na silu, nikoga ne ucjenujemo, kako su to neki radili u prethodnom periodu, već je sve u duhu demokratije i korektnosti, i u tom pravcu će se pobjednička kampanja Andrije Mandića i nastaviti. I ovom prilikom pozivamo svakog građanina da glasa za Andriju Mandića, čiji kvaliteti uveliko prevazilaze sve najavljene i ,,nenajavljene” kandidate. Dakle, da svi građani budu dio te istorijske pobjede, zaključuje u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 11:39