Балша Вујачић / - фото: УРА
25/05/2022 u 14:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујачић: Зета да буде најбогатија и најразвијенија општина

Приjе свега због свог географског положаjа, родног пољопривредног земљишта, Скадарског jезера, аереодрома и много других ставки... - казао је Вујачић

У Скупштини градске општине Голубовци увиjек сам подржавао и заговарао да Зета буде самостална општина и то jе нешто што су моjи суграђани жељели већ десетак година а ускоро ће, вjеруjем, постати и реалност, казао је одборник УРА у Скупштини градске општине Голубовци Балша Вујачић.

- Што се тиче Зете и њених грађана, самостална општина Зета са свим своjим потенциjалима и са новом управом и озбиљниjим радом, важиће за jедну од наjразвиjениjих и наjбогатиjих општина у Црноj Гори. Приjе свега  због свог географског положаjа, родног пољопривредног земљишта, Скадарског jезера, аереодрома и много других ставки... - казао је Вујачић.

Додаје да што се тиче подjеле самих териториjа између двиjе будуће општине (Главног града Подгорице и Зете) мислим да jе превише рано говорити о неким конкретним стварима а и неозбиљно jе калкулисати на том основу произвољно.

- Свакако да се не смиjе дозволити никаква отимачина од Зете али мишљења сам да треба да се направи мjешовита комисиjа коjа ће у наредном периоду изаћи са адекватном анализом и утврђеним границама између двиjе општине. Нико из Зете не треба да брине да ће jоj нешто бити отето, грађани Зете треба да мисле како на власт довести способниjу и ефикасниjу управу коjа ће знати да од мноштво ресурса и прилика коjе нам се пружаjу направимо наjуспjешниjу општину у Црноj Гори - закључио је одборник УРА-е у Скупштини градске општине Голубовци Балша Вујачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:35