Tamara Vujović / - TAMARA VUJOVIć
13/09/2022 u 20:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujović: Podrška Ćalović Marković ako želi da bude mandatarka

Podrška svim drugim borcima protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji nemaju nikakve veze sa političkom doktorskom disertacijom URA-e "da se protiv kriminala najbolje boriti unutar kriminala, navela je Vujović

Poslanica Demokrata Tamara Vujović poručila je da podržava Vanju Ćalović ako želi da bude mandatarka, kao i sve druge borce protiv organizovanog kriminala.

 - Kazati da će se povući samo ako se nađe bolji kandidat od njega je izjava za ismijavanje. Što će reći da i dalje na sceni ostaje ucjena da samo on može biti mandatar, jer tvrdi da od njega boljeg nema, vjerovatno je iz tog razloga samog sebe oslovljavao sa premijer. Svakako, pored ostalih kandidatkinja, puna podrška i Vanji Ćalović, ako ista želi biti mandatarka, kao i svim drugim borcima protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji nemaju nikakve veze sa političkom doktorskom disertacijom URA-e "da se protiv kriminala najbolje boriti unutar kriminala, navela je Vujović.

Abazović: Spreman sam da se povučem ako se nađe mandatar koji će odgovoriti kriminalu

Podsjetimo, ona je reagovala nakon izjave premijera Dritana Abazovića koji je poručio da bi pristao da se povuče ukoliko bi ga zamijenio kandidat koji će odgovoriti kriminalu. Kazao je da bi podržao Vanju Ćalović Marković za mandatara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:34