/ - фото: СДП
25/09/2022 u 19:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujović: Pogubno da Crna Gora bude balkanska Bjelorusija

On se osvrnuo na izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za Kosovo Violu fon Kramon koja je prokomentarisala potpisivanje Plana konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Rusije za naredne dvije godine

Za Crnu Goru je pogubno da bude balkanska Bjelorusija a (Dritan) Abazović ili (Andrija) Mandić Vučićev Lukašenko, kazao je generalni sekretar SDP-a, Ivan Vujović.

On se osvrnuo na izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za Kosovo Violu fon Kramon koja je prokomentarisala potpisivanje Plana konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Rusije za naredne dvije godine i taj sporazum nazvala “ozbiljnim skandalom”.

Vujović poručuje da bi Fon Kramon trebalo i crnogorskom premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću da poruči da “ni put Crne Gore ka EU ne vodi preko Moskve tj. Demokratskog fronta”.

-Fon Kramon, misleći na Vučićevu Srbiju, ispravno primjećuje da put ka EU ne ide preko Moskve. Očekujemo i da Abazoviću poruči da jednako tako ni put Crne Gore ka EU ne vodi preko Moskve tj. DF. I da je za Crnu Goru pogubno da bude balkanska Bjelorusija a Abazović ili Mandić Vučićev Lukašenko-, naveo je Vujović na Tviteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:52