Maja Vukcevic / foto - IVAN PETROVIC-IPE
05/02/2023 u 11:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukićević: Spajić da objasni javnosti odakle mu nekretnine od milion eura

Ona je kazala i da je Spajić nedavno let na relaciji Beograd-Podgorica pokušao da prikaže kao let Podgorica - Los Anđeles

Milojko Spajić mora da objasni crnogorskoj javnosti kako je za veoma kratak period stekao nekretnine vrijedne gotovo milion eura - poručila je poslanica i funkcionerka DF-a Maja Vukićević.

- Svaki predsjednički kandidat, svaki političar, bez obzira kako se zove i kojoj partiji pripada dužan je da objasni javnosti ovakvo uvećanje sopstvene imovine. Posebno je problematično što je gospodin Spajić negirao da posjeduje vrijedne nekretnine, ali je činjenica i da mu nije prvi put da obmanjuje javnost - istakla je Vukićević.

Ona je kazala i da je Spajić nedavno let na relaciji Beograd-Podgorica pokušao da prikaže kao let Podgorica - Los Anđeles.

- A bilo je tu i krupnijih neistina poput one da osnivanje nove avio kompanije neće građane koštati ni evra, da bi na kraju to građane u startu koštalo 30 miliona, uz kupovinu aviona od kojih jedan nije u upotrebi. Nebojsa Medojević je precizno prikazao izvode iz katastra, i potvrdio da govori istinu o Spajićevoj imovini - naglasila je Vukićević.

(Barski portal)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:02