Vuković predstavlja listu za izbore u Podgorici / - FOTO: DAN
12/09/2022 u 11:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Vuković: Pokret "Za naš grad" okuplja ljude različitih vjera i nacija

Kada za koji dan zvanično predstavimo kandidate za odbornike, prepoznaćete ljude koji različito politički misle, pa i one koji sa politikom nemaju nikakve veze, kazao je Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković predstavlja listu Pokret “Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković”, za predstojeće lokalne izbore u Podgorici.

Vuković je govorio je o ideji koja je okupila različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanim u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu.

On je predstavljajući Pokret kazao da će ga činiti partije: DPS, SDP, SD, BS, LP, GI 21. maj, DUA, Nova ljevica i Demokratska romska partija.

- Kada za koji dan zvanično predstavimo kandidate za odbornike, prepoznaćete ljude koji različito politički misle, pa i one koji sa politikom nemaju nikakve veze, ljude različitih vjera i nacija, i različitih generacija ... S druge strane, svi do jednog, to su ljudi koji razmišljaju progresivno – građanski i evropski, i koji vjeruju da Podgorica može postati jedno od najljepših mjesta za život u ovom dijelu Evrope - istakao je Vuković.

Vuković je kazao da misli da je za nama period najintenzivnijeg razvoja Podgorice, danas imamo evropsku Podgoricu.

- Dok ovih dana razgovaramo o bankrotu u Crnoj Gori, u Podgorici govorimo da će ovo biti prva godina u istoriji grada u kojoj ćemo imati prihod od preko 100 miliona eura. Kao nosilac liste nemam dilemu da u narednom periodu možemo još više i jos bolje - poručio je Vuković.

Istakao je da je izuzetno zadovoljan zbog svega dobrog što je urađeno za Podgoricu u protekle četiri godine, te da ona danas izgleda neuporedivo ljepše, urednije, zelenije. U teškom vremenu, gradom je upravljano odgovorno i, zahvaljujući tome, sačuvana je stabilnost, a Podgorica je postala simbol progresa.

Dodao je da je kao gradonačelnik veoma ponosan na brojne rezultate postignute vodeći se idejom 'podgorički, a ne politički', Vuković je pozvao sve Podgoričanke i Podgoričane koji vole ovaj grad, koji žele da Podgorica bude još bolje mjesto za život, da se, bez obzira na to kako se zovu i prezivaju i kako politički misle, u narednim danima pridruže pokretu „Svi za naš GRAD“.

image

Vuković predstavlja listu za izbore u Podgorici

- FOTO: DAN
image

Vuković predstavlja listu za izbore u Podgorici

- FOTO: DAN

Izbori u Podgorici održaće se 23. oktobra.

Uskoro opširnije…

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:53