Vuksanović / Foto: Mediabiro
21/12/2022 u 12:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuksanović: Neću se kandidovati za predsjednika opštinskog odbora SNP-a

Smatram da u SNP-u ima dobrih kandidata koji bi taj posao mogli da rade na najbolji mogući način i imaće moju stoprocentnu podršku, kazao je on

Član Predsjedništva Socijalističke narodne partije (SNP) i predsjednik Odbora direktora Plantaža Nebojša Vuksanović saopštio je da su u toku procedure za izbor novog rukovodstva Glavnog grada SNP-a i biće završene do kraja godine.

Istakao je da se neće kandidovati za predsjednika SNP-a u Podgorici.

- Ja neću biti kandidat za predsjednika opštinskog odbora jer smatram da u SNP-u ima dobrih kandidata koji bi taj posao mogli da rade na najbolji mogući način i imaće moju stoprocentnu podršku. Potpuno sam siguran da će novi opštinski odbor biti veoma konkurentan - naveo je on.

U okviru dobrih stvari koje je SNP učinio, Vuksanović je nabrojao: potpisivanje Temeljnog ugovora (koji je bio prioritetni cilj SNP-a), donošenje Zakona o popisu kao i Zakon o porijeklu imovine.

- Na sličan način očekujemo i da se finalzuje pitanje priključenja Crne Gore Otvorenom Balkanu -  kazao je on, navodeći da prateći izjave međunarodnih, ali i naših zvaničnika, još nije vidio valjan razlog zašto Crna Gora ne bi pristupila ovoj inicijativi.

"Vlada pomogla kompaniju Plantaže za milion i po eura"

Vuksanović je naveo i to da je Vada Crne Gore u tehničkom mandatu pomogla kompaniju "Plantaže" sa milion i po eura, što je "prvi put da je bilo koja vlada finansijski pomogla ovu kompaniju".

- Kompanija se i dalje suočava sa velikim problemima, ali konačno je jedna vlada pomogla u finansijkom smislu. Posebnu zahvalnost ministru poljoprivrede i potpredsjedniku Vlade Vladimiru Jokoviću kao i kabinetu predsjednika Vlade koji su prepoznali važnost i potrebu da se kompaniji pomogne u ovom trenutku - dodao je Vuksanović.

Mišljenja je da je 43. Vlada odradila jako značajan posao i unaprijedila ono što je prethodna napravila.

- Napravila je značajan iskorak u poboljšanju standarda građana - zaključio je Vuksanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:39