/ ADMINISTRATIVNI ODBOR, SJEDNICA ADMINISTRATIVNOG ODBORA - IVAN PETROVIC-IPE
02/05/2022 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуксановић Станковић: Снимак Кнежевића потврђује да Абазовић не може бити поносан

Одјељење за унутрашњу контролу рада Управе полиције, МУП формирало је предмет ради утврђивања чињеница одговорности помоћника команданта Противтерористичке јединице

Посланица Социјалдемократске партије (Драгиња Вуксановић Станковић наглашава да је премијеру Дритану Абазовићу на дан избора Владе поручила да гријеши кад је у питању поступање на Цетињу 5. септембра.

МУП: Предузете радње у вези снимка; ПЕН центар: Покренути истрагу против Кнежевића и Ракоњца

- Вријеме ће показати да нема никаквог разлога да буде поносан на било какву активност полиције тог дана, што потврђује снимак Кнежевића - поручила је Вуксановић Станковић.

(ВИДЕО) Истрага спорног снимка: "Освојили смо Цетиње и рашчистили ту багру"

Подсјећамо, Одјељење за унутрашњу контролу рада Управе полиције, Министарства унутрашњих послова формирало је предмет ради утврђивања чињеница  одговорности помоћника команданта Противтерористичке јединице Петра Кнежевића. Све то је услиједило након што је у јавности објављен аудио - снимак, на којима, наводно, препричава догађаје полицијске акције 4. и 5. септембра на Цетињу током устоличења Јоаникија. Основно државно тужилаштво у Подгорици је формирало предмет.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:23