/ - Б.М.
13/11/2022 u 18:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukšić: Dok nisam došao na čelo ANB-a prisluškivali su, kršili zakon i ljudska prava

Taj nazovi posao je služio isključivo interesima političko - kriminalnih struktura. U te nezakonitosti morao je biti uključen glavni rukovodilac, sa određenom tehničkom podrškom, naveo je on

Dok nisam došao na mjesto direktora, prisluškivali su, kršili zakon i ljudska prava, saopštio je bivš irektor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić, objvljeno je na Fejsbuk stranici Demohrišćanskog pokreta.

- Prisluškivanje određenih lica radili su zvanično službenici bezbjednosnih službi i po pravilu pozicionirani u menadžmentu Agencije, koje osim posljedica koje donosi izvršenje konkretnh krivičnih djela, ostavljaju nesagledive posljedice po same institucije - konkretno ANB za koji odgovorno tvrdim da sačinjavaju pošteni i časni ljudi koji su žrtve nezakonitog rada menadžmenta koji je prethodio mom imenovanju, navodi se u objavi Vukšića.

On dodaje: "Taj nazovi posao je služio isključivo interesima političko - kriminalnih struktura. U te nezakonitosti morao je biti uključen glavni rukovodilac, sa određenom tehničkom podrškom."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 23:16