Dejan Vukšić / - FOTO: NARODNA KOALICIJA
15/06/2023 u 21:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukšić podnio ostavku na mjesto predsjednika Demohrišćanskog pokreta

Poželio je uspješan rad budućoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, "sa željom da na dobrobit svih građana, po principu sloge, u što skorijem roku formiraju stabilnu Vladu Crne Gore"

Predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić podnio je ostavku na funkciju predsjednika partije i sve ostale funkcije u toj partiji. To je Vukšić saopštio za portal RTCG.

On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su dali podršku Narodnoj koaliciji "Složno i tačka" na održanim parlamentarnim izborima.

Dodao je da je ponosan što je bio na čelu pomenute liste.

- Srećan sam što je Crna Gora još jednom potvrdila tekovine 30. avgusta, a narod Crne Gore slobodno birao da li će ili neće i za koga će glasati, bez straha da će zbog toga trpjeti bilo kakve posledice. Pobjeda te borbe važnija je od bilo kog pojedinca i bilo koje partije, naveo je on.

Poželio je uspješan rad budućoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, "sa željom da na dobrobit svih građana, po principu sloge, u što skorijem roku formiraju stabilnu Vladu Crne Gore".

- Vladu koja će konačno oporaviti Crnu Goru od svih političkih boljki koje smo kao društvo bolovali trideset godina. Svoj dalji rad i angažman nastaviću na unapređenju onoga što je preduslov napretka svakog građanina, bezbjednosti Crne Gore i njenih institucija, zaključio je Vukšić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:39