Катарина Зековић / - фото: ДПС
14/04/2022 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зековић: Увећањем стипендиjа локална власт у Шавнику побољшава положаj студената

Оваj потез локалне управе у нашем граду указуjе на брижан однос према онима коjи, по природи ствари, представљаjу будућност Шавника, казала је Зековић

Jош jедан у низу доказа да Општина Шавник води рачуна о младима у нашем граду, те да показуjе сензибилитет према студентима, jесте увећање студентских стипендиjа за 100% коjе jе планирано буџетом за 2022. годину, поручила је потпредсjедница Савjета младих ДПС Шавник Катарина Зековић.

- Оваj потез локалне управе у нашем граду указуjе на брижан однос према онима коjи, по природи ствари, представљаjу будућност Шавника, а то су млади људи коjи су одлучили да кроз рад на себи и своjе образовање допринесу даљем развоjу наше општине - истиче Зековић.

Додаје да знају да ће након увођења финансиjске помоћи студентима за трошкове превоза, смjештаjа и исхране у студенстким домовима, и веће стипендиjе олакшати свакодневно функционисање.

- У краjњем, локално руководство, предвођено Демократском партиjом социjалиста, наставља да идентификуjе проблеме с коjима се млади суочаваjу, те наставља да кроз политику креира конкретна рjешења чиjа имплементациjа умногоме олакшава и побољшава положаj младих - казала је потпредсjедница Савjета младих ДПС Шавник.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:09