Zenka / PR centar
30/12/2022 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zenka: Neprihvatljivo da premijer bude čovjek koji je otvoreno podržao Miloševića

Istakao je da su Demokratska Unija Albanaca i Albanci u Crnoj Gori orijentisani ka evroatlantskoj politici i da "nikako ne mogu da podrže ljubitelje i genocidne politike kao i otvorene balkanske politike koja je kamuflaža za srpski svijet"

Za Demokratsku Uniju Albanaca je neprihvatljivo da sastav sljedeće crnogorske vlade sastavi, i da bude premijer naše drzave čovjek koji je tokom Kosovskog rata otvoreno i javno podržao Miloševica i njegove zločine na Kosovu, naveo je predsjednik te partije Mehmed Zenka.

Istakao je da su Demokratska Unija Albanaca i Albanci u Crnoj Gori orijentisani ka evroatlantskoj politici i da "nikako ne mogu da podrže ljubitelje i genocidne politike kao i otvorene balkanske politike koja je kamuflaža za srpski svijet".

- Neprihvatljivo je za nas kao i za sve građane koji razmišljaju za budućnost Crne Gore da prihvatimo povratak u prošlost kao što su bile 90-e godine, a gdje je opšte poznato kakav status su imale manjine u Crnoj Gori. Demokratska Unija Albanaca smatra da su jedini izlaz iz krize vanredni izbori, a ne još jedna propala vlast, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:53