/ - Драгиња Вуксановић Станковић
02/02/2022 u 11:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Женски клуб: Осуђујемо планирани напад на Вуксановић Станковић

Да жене у политици сметају, подсјећамо јавност, потврђује и чињеница да се због озбиљних пријетњи морало ангажовати обезбјеђење и министаркама Весни Братић и Јелени Боровинић Бојовић, наводе у саопштењу

Женски клуб Скупштине Црне Горе је згрожен сазнањем да је планиран напад на посланицу Драгињу Вуксановић Станковић, након радног ручка са специјалним изаслаником премијера Велике Британије за Западни Балкан, Стјуартом Пичом.

-  Најоштрије осуђујемо овај чин и упозоравамо све нас као друштво да размислимо, шта се ово дешава и гдје нас ово води. Гдје је нестало “чојство и јунаштво”. Након салви гнусних, простачких увреда, сексистичких и мизогиних напада, ти “јунаци” су одважили и физички да се обрачунају са нашом колегиницом, само зато што им смета њен политички став. Мјесецима на друштвеним мрежама, порталима и опскурним телевизијским емисијама су јој цртали мету. Ово је заиста постало неподношљиво, дотакнуто је дно. Упаљен је црвени аларм... Да жене у политици сметају, подсјећамо јавност, потврђује и чињеница да се због озбиљних пријетњи морало ангажовати обезбјеђење и министаркама Весни Братић и Јелени Боровинић Бојовић, а врхунац бешчашћа и моралног посрнућа је овај планирани напад на нашу колегиницу Драгињу Вуксановић Станковић- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:34