фото: ЗИРОЈЕВИЋ / - фото: ЗИРОЈЕВИЋ
03/05/2022 u 13:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Абазовић недостојан да буде премијер, утврдити његову одговорност на Цетињу

- Кад смо већ код тога, ваљало би да нам каже коју ће одговорност он сам сносити, с обзиром да је био координатор свих служби безбједности? - упитао је он

Постоји амбиција да се релативизује афера Петра Кнежевића користећи се афером Весне Меденице. То је ово што премијер у покушају ради, сматра портпарол Социјалдемократа Никола Зиројевић.

 - Кад смо већ код тога, ваљало би да нам каже коју ће одговорност он сам сносити, с обзиром да је био координатор свих служби безбједности? Два су могућа случаја.  Први да је Абазовић знао с ким је Кнежевић “на вези”, што га чини саучесником и за шта треба да одговора пред институцијама ове државе - навео је он.

Други је, како додаје,  да Абазовић о овоме није имао појма, што имплицира да је као координатор служби безбједности био апсолутно неспособан и незнавен. Што се може закључити и по томе у каквом нам је данас стању овај сектор.

 - Како год било, Абазовићево хвалисање дешавањима на Цетињу 4. и 5. септембра, као и било који од два случаја која сам навео, чине га недостојним позиције предсједника Владе - закњучио је он,

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:18