/ - Зиројевић, СД
28/09/2021 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Божена, искочите, Влада није хеликоптер

Није, каже посланица Јелушић, УРА главни кривац. А ко је онда? Чијим је гласовима, рецимо, на позицију министра доведена Весна Братић

Вољела би, каже, посланица Божена Јелушић да су сви они који су требали да искачу на неким станицама искакали на вријеме и да то и сада раде, поручио jе посланик СД-а Никола Зироjевић.

-Страх ме, просто, ријечи посланице Јелушић да подржава једино експертску Владу. Јер, шта год је она рекла да подржава, гласала је супротно и то супротно је прошло. Даље посланица Јелушић устврди како је листа жеља свих политичких субјеката огромна. Ово чуди од некога чија је породична листа жеља за функцијама већа од многих листа жеља политичких партија, али навикли смо. Од кога је, добро је, рекао би наш народ-наводи он.

Додаје: "Није, каже посланица Јелушић, УРА главни кривац. А ко је онда? Чијим је гласовима, рецимо, на позицију министра доведена Весна Братић која је касније именовала огроман број идеолошки и цивилизацијски прилично спорних руководилаца у ресору образовања? Чији глас је претходне четири године држао власт у Будви које се посланица Јелушић данас гнуша?"

-Биће да је њен, у циљу очувања бројних функција које су чланови њене породице заузели. Из истог разлога из којег и данас посланица Јелушић прича једно, а ради, односно гласа за друго. Но, важно је бити државотворан, рече посланица, јер ако нема државе, онда нема ни функција за многобројне чланове породице-наводи он.

Додаје: "Посланице Јелушић, што дуже вјерујете да сте нападима изложени јер сте на правом путу, то више Црна Гора пропада. Културно, што би рекао један нажалост преминули умјетник из наших крајева, који је живио и стварао у Америци. Док ви у међувремену устоличавате. Не владике, него чланове породице. Зато Божена, искочите, Влада није хеликоптер!"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

14. maj 2024 03:36