Zirojević / - Фото: СД
04/11/2022 u 14:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zirojević: Međunarodnim partnerima postaje jasno da većina u Parlamentu nije evropska

Od krucijalnog značaja da se što prije skrati mandat Skupštini i raspišu vanredni parlamentarni izbori koji će dovesti do parlamentarne većine sa kojom evropski put CG neće biti doveden u pitanje, naveo je on

Izjava evropskog poslanika Vladimira Bilčika u kojoj izražava zabrinutost za situaciju u Crnoj Gori nije ništa iznenađujuće, ocijenio je portparola SDCG Nikole Zirojevića.

- Ono na šta upozoravamo već više od dvije godine sada postaje sasvim očigledno i kristalno jasno i našim međunarodnim partnerima. Crna Gora je, sa ovom većinom i ovakvom Vladom u potpunosti kompromitovana i na međunarodnom planu, tako da je nerealno očekivati bilo kakav napredak na polju evropskih integracija u ovom sazivu Parlamenta. Nažalost, većina od 30. avgusta 2022. godine je sve osim evropska, naveo je on.

Kako je dodao, zato je od krucijalnog značaja da se što prije skrati mandat Skupštini i raspišu vanredni parlamentarni izbori koji će dovesti do parlamentarne većine sa kojom evropski put Crne Gore ni u jednom trenutku neće biti doveden u pitanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:11