/ - Никола Зиројевић
11/01/2022 u 15:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић мијења Радојевића на мјесту одборника и шефа клуба

Радојевић је казао да је одлуку о повлачењу из одборничких клупа донио из личних разлога

Портпарол Социјалдемократа и предсједник Омладине Социјалдемократа Црне Горе, Никола Зиројевић, замијениће у одборничким клупама и на мјесту шефа одборничког клуба СД-а у Никшићу предсједника ОО СД Никшић и потпредсједника општине у претходном мандату, Марка Радојевића.

Радојевић је казао да је одлуку о повлачењу из одборничких клупа донио из личних разлога, између осталог и како би више времена могао да посвети раду на јачању организације општинског одбора СД-а у Никшићу.

- Такође, желим да дам прилику млађем колеги који се у претходном мандату показао као веома добар и активан одборник. Неко сам ко се увијек залагао за давање што више простора младим људима, па је овај мој чин, између осталог, усмјерен у том правцу. Увјерен сам да ће на тај начин наш одборнички клуб добити додатни квалитет и нову енергију. Што се мене лично тиче, свој рад ћу, као предсједник Социјалдемократа у Никшићу, посветити јачању организације и придобијању нових чланова. Мислим да су Никшићанке и Никшићани до сад јасно видјели како нова локална власт функционише и који су њени недостаци. Због тога вјерујем да је сад право вријеме за рад на терену, са нашим суграђанкама и суграђанима, како бисмо добили нове чланове, нову снагу и енергију и већ почели да стварамо предуслове за смјену актуелне локалне власти- рекао је Радојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 20:34