/ Nikola Zirojević
24/07/2022 u 13:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zirojević: Ministra raduje što je lice osuđeno za pokušaj ubistva postavljeno za generalnog direktora ANB

Već je svima postalo jasno da URA pokušava da bezbjednosni sektor zloupotrijebi za obračun sa Crnogorcima i svima drugima koji se ne mire sa izdajom sopstvene države, poručuje Zirojević

Ministra Adžića raduje što je Vlada za glavnog inspektora ANB-a izabrala lice koje je kao 18-godišnjak osuđeno za pokušaj ubistva i koje je, nakon izlaska iz zatvora, u rekordnom roku počinilo dva nova krivična djela, navodi portparol SDCG Nikola Zirojević.

-Ministre, čudan je taj Vaš osjećaj za pravdu.Ali je, s druge strane, odlično ovo što radite. Prvo da građani vide s kim imaju posla, a drugo da naši međunarodni partneri vide s kim imaju posla. Tužno je što u jednoj državi ministar unutrašnjih poslova podržava ovako kompromitovano imenovanje u bezbjednosnom sektoru. No, već je svima postalo jasno da URA pokušava da bezbjednosni sektor zloupotrijebi za obračun sa Crnogorcima i svima drugima koji se ne mire sa izdajom sopstvene države koju već dvije godine sprovodite- poručuje Zirojević.

Dodaje: "Da Vam na vrijeme kažem, prevarili ste se. Većina Crnogoraca ima jaču kičmu nego što ste je Vi nekad imali. Sad više nemate uopšte".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:15