Никола Зиројевић / - Никола Зиројевић
31/10/2021 u 11:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зироjевић: Мирно спаваjте, Божена, Ваше функциjе су на сигурном

Ако jе премиjер Кривокапић медицински феномен, с тим што очигледно он и jа различито гледамо на природу тог феномена, онда jе посланица Jелушић дефинитивно феномен трпељивости, казао је Зиројевић

У невjерици сам гледао исjечак са гостовања Воjа Лаковића, новоименованог савjетника премиjереjа феномена, приликом коjег, приjе неких непуних два мjесеца, говори о посланици ГП УРА Божени Jелушић, казао је портпарол Социјалдемократа Никола Зиројевић.

Он jе, на прилично некултуран начин, госпођу Jелушић описао као “jедно теле” и “бабу коjа све зва и све види”. И онда сам погледао остале медиjе, нигдjе се партиjа Божене Jелушић ниjе огласила да одбрани своjу посланицу. Чак ни на Твитеру, додао је Зиројевић.

– Присjетих се jедног од многих саопштења коjе сам посветио посланици Jелушић као jедноj од, за мене инспиративниjих особа на политичкоj и уопште jавноj сцени, у коjоj сам позвао некога ко jоj jе физички близак да jе продрма или уштине, не би ли jе пробудио, неће ли видjети шта се ради од наше Црне Горе. Тада jе посланица Jелушић, сасвим непотребно, покушаваjући да изврне моjе риjечи, цитирала у Парламенту наслов наведеног саопштења и запитала се шта jе сљедеће, да ли да jе физички нападну. Данас, након оваквих увреда од стране функционера Владе коjу подржава, посланица Jелушић ћути. Можда jе jош нико ниjе продрмао, па спава мирним сном у коjем jе Црна Гора и даље грађанска и секуларна, а Воjо Лаковић службуjе у Влади Србиjе, чиjи jе држављанин – казао је он.

Према његовим ријечима, можда jе, просто, посланица Jелушић спремна да прећути све ове риjечи, како би Влада у коjоj се на функциjама налази већи броj чланова њене породице како-тако опстала. Ако jе премиjер Кривокапић медицински феномен, с тим што очигледно он и jа различито гледамо на природу тог феномена, онда jе посланица Jелушић дефинитивно феномен трпељивости. За ових ево годину и нешто дана од избора, обичан човjек би пукао. Божена, с друге стране, стоjички трпи и издржава, увjераваjући доминантно себе како jе све у реду.

– Овим путем позивам ГП УРА, с обзиром да сам jа из опозициjе за тако нешто немоћан, да од премиjере феномена затраже да, због ових тешких риjечи упућених њиховоj посланици, смиjени Воjа Лаковића са мjеста савjетника за безбjедност. Ето, кад у њему не виде ништа друго што jе спорно, нека ово наведу као разлог - казао је он.

А до тада, мирно спаваjте, Божена, Ваше функциjе су на сигурном, закључио је Зиројевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:52