Никола Зиројевић / - Никола Зиројевић
21/01/2022 u 14:38 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зироjевић: Непристоjни и хистерични Копривица право огледало Демократа

Жалосно што су грађанке и градани имали прилику да свjедоче оваквом понашању jедног jавног функционера, представника одлазеће власти, казао је Зиројевић

Портпарол Социјалдемократа Црне Горе Никола Зиројевић огласио се поводом гостовања посланика Демократа Мома Копривице у емисији Начисто. 

- Црногорска jавност синоћ jе, на нашу велику жалост, имала прилику да свjедочи наjнепристоjниjем гостовању у некоj телевизиjскоj емисиjи у њеноj историjи. Не треба бити претjерано информисан да би се претпоставио виновник овог догађаjа. Ради се о, у сваком смислу, прилично неприjатноj поjави на политичкоj сцени Црне Горе - посланику Демократа Мому Копривици. Поjави коjа jе, уколико му то не успиjе са учесницима у емисиjи, у стању да се посвађа и са водитељем, у коначном и сам са собом - казао је Зиројевић.

Он је истакао да је све почело уличарским понашањем посланика Копривице према политичкоj директорки ГП УРА коjа jе на одмjерен начин покушавала да му обjасни да се то што ради може окарактерисати искључиво као неваспитање и дивљаштво.

- Показала jе ова неприjатна поjава елементарну некултуру, елементарно непоштовање саговорника и неспособност да саслуша мишљење другог. Jер он jе сам себи довољан, монолог jе терен на коjем се наjбоље сналази - оцијенио је Зиројевић.

Ова неприjатна политичка поjава коjу jавност препознаjе као посланика Копривицу, како је казао Зиројевић, сатjеран у ћошак, немоћан да одбрани екстремистичку и десничарску политику партиjе чиjи jе представник, на наjприземниjи начин помињао jе предсjедника Социjалдемократа Ивана Браjовића, човjека коjи у своjоj политичкоj кариjери дугоj преко 30 година никада ниjе увриjедио свог саговорника.

- Тиме што jе у емисиjи бљувао само jе представио себе самог - као исфрустрираног и искомплексираног “букача” без jедне jедине трунке достоjанства. И добро jе што jе тако, што маске коначно падаjу, jер доста су jавност варали да у њима има и трунка демократског. Добро jе да, у моментима нервозе и слабости, читава jавност види ко су и шта су представници Демократске Црне Горе. Да све ово буде jош горе, ова поjава jе успjела да се посвађа и са водитељем емисиjе Начисто. У jедном моменту дjеловало jе као да jе ситуациjа на ивици физичког обрачуна. Узалуд jе водитељ емисиjе покушавао да Копривици обjасни да емисиjа са четири учесника подразумиjева да и преостало троjе нешто кажу, кроз ту челичну лобању очигледно пролазе само риjечи Бориса Богдановића. Како jе то чудно кад jе мир твоjа нациjа, а успиjеш да се посвађаш са апсолутно сваким политичким субjектом у Црноj Гори, а богами и са сваким новинаром код коjег си, макар jедном, дошао да гостуjеш. Лицемjерjе краjњих граница - истакао је Зиројевић.

Он је оцијенио да је жалосно што су грађанке и градани имали прилику да свjедоче оваквом понашању jедног jавног функционера, представника одлазеће власти.

- Зато им, краjње добронамjерно, кад као госта у некоj емисиjи виде Мома Копривицу, препоручуjемо да промиjене канал. Шта год гледали, биће значаjно културниjе и достоjанствениjе. Непристоjни и хистерични Копривица право jе огледало Демократа - закључио је Никола Зиројевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:23