/ - Никола Зиројевић
16/04/2022 u 22:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић o Ђуровић: Како гласати за некога коме су сметале црногорске заставе

Зиројевић је на Твитеру објавио медијске извјештаје, према којима је, како каже, јасно да су Ђуровић сметале црногорске заставе

Портпарол Социјалдемократа (СД) Никола Зиројевић реаговао je поводом информације да је Данијела Ђуровић (СНП) кандидат за предсједницу парламента, "како ће овакву особу подржати они којима је Ђуровић саопштењима поручила да немају зеру чојства и јунаштва".

Микић: Данијела Ђуровић кандидат за предсједницу Скупштине Црне Горе

Зиројевић је на Твитеру објавио медијске извјештаје, према којима је, како каже, јасно да су Ђуровић сметале црногорске заставе.

Овако на патриотске ауто колоне гледа будућа кандидаткиња (ако је вјеровати УРА-ином Зорану Микићу) за предсједницу Скупштине из редова СНП-а, Данијела Ђуровић, доскорашња предсједница ОО СНП Херцег Нови, казао је портпарол СД-а Никола Зироjевић.

- Засметале су јој, тада, црногорске заставе и патриотске пјесме. Заставе и пјесме државе чија би сад предсједница Скупштине да буде - казао је Зиројевић.

Дрзнула се Ђуровић, истина, у име одбора, јер храбрости да на овакве бљувотине стави потпис очигледно није имала, да мјери да ли међу учесницима патриотских колона има “Ц од Црне Горе и Црногораца”, додао је.

Дрзнула се да, кријући се иза одбора, устврди да међу свим тим људима, искреним патриотама, нема “зере чојства и јунаштва”. И нема таквог какво она тражи, сложићу се, јер нам критеријуми нијесу исти. Забринуо бих се да је другачије, навео је Зиројевић.

За некога ко је, како је казао, не тако давно, овакву мржњу према Црногорцима сијао, за некога ко припада партији која Црногорце сматра измишљотином из окупиране, фашистичке Црне Горе, требају да гласају посланици у Парламенту Црне Горе. 

- Како ће овакву особу подржати они којима је Ђуровић овим саопштењем поручила да немају зеру чојства и јунаштва? - навео је портпарол СД-а.

Што се мене тиче, прије бих сопствену руку откинуо, него тако нешто урадио! - закључио је Зиројевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:58