Danijel Živković / - DANIJEL ŽIVKOVIć
26/05/2023 u 10:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković: Nema ni milimetra povlačenja pred konkurencijom, gledamo u naše dvorište

U svom obraćanju prisutnim simpatizerima i podržavaocima koalicije čiji je predvodnik on je ukazao šta će biti fokus izborne liste “Zajedno!”

Iza nas stoje djela, iza nas stoje mnogi završeni kapitalni projekti, iza nas stoje ozbiljni rezultati! Na to moramo biti ponosni, poručio je Danijel Živković nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” i v.d. predsjednika DPS-a na juče održanoj tribini u Budvi.

Tom prilikom on se kratko osvrnuo i na političke oponente na ovim parlamentarnim izborima.

- Nema ni milimetar povlačenja pred ovima koji se zovu našom političkom konkurencijom. Ja njih neću ni vrijeđati, niti me oni zanimaju, kao što vidite ne posvjećujem im ni sekund pažnje. Samo gledamo u naše dvorište, kako da ga sredimo, da predstavimo našu ponudu, da je unaprijedimo i da ona bude najbolja, rekao je Živković.

U svom obraćanju prisutnim simpatizerima i podržavaocima koalicije čiji je predvodnik on je ukazao šta će biti fokus izborne liste “Zajedno!”.

 - Moramo da sazučemo rukave i posvetimo pažnju svakom čovjeku jer svaki čovjek je bitan. Ne govorim o glasovima, ni o onim ljudima koji će izaći na izbore ili neće, već govorim o problemima sa kojima se svi oni susrijeću. S toga ćemo se i posvetiti problemima svih njih, saopštio je Živković.

Okupljene je pozdravio i potpredsjednik SD i kandidat sa liste “Zajedno!” Boris Mugoša.

  Moramo da se borimo i za brojne poslodavce jer im se iz dana u dan povećavaju nameti, ali moramo da se borimo i za svoju djecu jer vidite što nam se dešava sa vršnjačkim nasiljem jer je totalno poremećen sistem vrijednosti u Crnoj Gori, istakao je Mugoša.

On je prisutne upozorio da moraju da budu svjesni ozbiljnosti ovog trenutka, te ukazao da svi zajedno moramo uraditi sve što je do nas da se ovo stanje što prije zaustavi.

- Kakvi god budu rezultati, ako smo mi uradili sve što je do nas – moramo biti zadovoljni jer znamo da smo se borili za prave vrijednosti. A ja sam siguran da mi ovakvi kakvi jesmo sa manama i sa vrlinama moramo biti dio procesa odlučivanja nakon izbora jer bez ove koalicije bez ovih ljudi, nema progresivne i savremene Crne Gore, zaključio je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 04:14