Danijel Živković / - DANIJEL ŽIVKOVIć
23/03/2023 u 13:37 h
Marija GogićMarija Gogić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković: DPS će podnijeti prijavu protiv Adžića

Ministarstvo je dužno u roku od 48h da javno objavi tabelarni prikaz podatak o promjenama nastalim na biračkom spisku, do današnjeg dana ministarstvo nije postupilo sa onim što je propisano Zakonom o biračkom spisku - kazao je Živković

Predsjednik je donio akt o raspuštanju skupštine i odluku o raspisivanju izbora. MUP je trebao da u roku od tri dana raspisivanja izbora da izloži birački spisak, kako bi birači zatražili promjenu podataka, ali to nisu uradili, kazao je poslanik i šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković.

- Ministarstvo je dužno u roku od 48h da javno objavi tabelarni prikaz podatak o promjenama nastalim na biračkom spisku u cjelini, ali do današnjeg dana ministarstvo nije postupilo sa onim što je propisano Zakonom o biračkom spisku - kazao je Živković.

Jasno je da se radi o zloupotrebi službenog položaja, a to povlači krivičnu odgovornost u toj instituciji, to je u ovom slučaju ministar Filip Adžić. Podnijećemo prijavu protiv ministra Adžića zbog nepostupanja prema biračkom spisku, poručio je Živković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:09