Зоговић  / Фото: Иван Петровић Ипе
18/06/2021 u 18:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: Главу горе, честита Црна Горо, бестиђе и лаж немају мјеру

Нећемо одустати, јер за нас из ДФ-а повијање кичме и предаја никада није била опција, каже функционер ДНП-а

Не треба се чудити данашњој изјави премијера Здравка Kривокапића, јер бестиђе и лаж никада нијесу имали мјеру, прокоментарисао је данашњу изјаву премијера функционер ДНП-а и предсједник административног одбора Милун Зоговић. 

Подсјетимо, Кривокапић је раније данас оптужио Демократски фронт да заjедно са Демократском партијом социјалиста (ДПС) и њеним бившим коалиционим партнерима наjдиректниjе договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе.

Кривокапић: ДФ са ДПС наjдиректниjе договара обарање Владе и Скупштине

- Јуче по унапријед договореном сценарију смијениш министра Владимира Лепосавића са ДПС-ом, а данас по матрици друге фамилије оптужиш ДФ за срадњу са ДПС-ом. Да није тужно било би смијешно. Замислите сви посланици са листе коју је предводио "издајници". Пошто се одрекао народних надања и историјске побједе данас обећава да ће фотељу бранити голим животом. Сматрам да је вријеме да се помјери, да не буде сметња парламентарној већини да настави заједно да води ову земљу- поручио је Зоговић. 

Такође је поручио да честита, сојска и чојска Црна Гора мора дигнути главу.

- Нијесмо пристали на "данајске дарове" да свој народ прогласимо геноцидним. Нити да судимо и пресуђујемо министру Лепсавићу. Kолико јуче слушали смо моралисање и квалификације да смо неморални и лицемјерни. Данас се већ виде свачији трагови. Нема те цијене због које ћемо издати свој народ. Ако буде требало корачаћемо опет заједно са вама ка слободи. И нећемо посустати ни одустати, јер за нас из ДФ-а повијање кичме и предаја никада није била опција. "Част и брука живе довијека". Позвали смо колеге из параламентарне већине на договор, ако хоће договор имаће га али понижења и уцјене нећемо више трпјети од било кога. То немамо право ни у ваше ни у своје име- закључио је Зоговић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 04:48