Милун Зоговић / - Милун Зоговић
16/10/2021 u 21:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: Катнић је био и остао чувар трона Ђукановића

Према његовим ријечима, на Цетињу смо имали организовану криминалну групу са циљем рушења уставног поретка

Посланик Демократског фронта Милун Зоговић поручио је да је специјални државни тужилац Миливоје Катнић био и остао пуки чувар трона Мила Ђукановића, те да на Цетињу није могао да измишља и подмеће.

 - Данас је пет година од лажног "државног удара" у режији ДПС-а. За разлику од монтираног процеса који је послужио као повод за брутални политички прогон ДФ и његових лидера на Цетињу се 4. и 5. септембра ове године одиграо стварни покушај рушења уставног поретка и кантонизације Црне Горе. Ево упоредне анализе. За "државни удар" нема доказа и чињеница али имамо тужилачко-судски процес заснован на свједочком исказу психичког болесника и правоснажно пресудјеног убице Синђелића. Катнићевог "друга из војске" - навео је Зоговић на Фејсбуку.

Како је истакао, петпарчком режијом стигло се до судског процеса.

 - Мило Ђукановић је требао да дође у зграду Скупштине и да сам себи стави лисице. Госпођа Бранка Милић је требала да кува пасуљ за завјеренике. Оружје узето на реверс из магацина МУП-а однешено је у кућу полицијског инспектора и стављено по замрзивачима а онда направљен чак и елаборат. Када је процурело да је подметнуто оружје из полицијског магацина стигла је бајка да је у ствари оружје потопљено на дну језера у трећој држави. То је учинио ванвременски човјек, Паја Велимировић, који је у току једног дана успијевао да се  по пар пута телепортује на релацији ПГ-БГ-Зубин Поток и у рикверц - додао је Зоговић.

Према његовим ријечима, на Цетињу смо имали организовану криминалну групу са циљем рушења уставног поретка. 

 - Позивање на отпор од стране те организоване криминалне групе, напад на полицију, употребу ватреног оружја, блокаду државе, паљење и све то у циљу насилне смјене власти али немамо правосудни процес, а господин Катнић је био на лицу мјеста. Овога пута није морао да измишља и подмеће, све му је било на дохвату руке, али џаба Миливоје Катнић је ипак  био и остао пуки чувар трона Мила Ђукановића - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:03