Зоговић / Фото: Иван Петровић Ипе
07/07/2021 u 19:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић о резолуцији у косовском парламенту: Власници Жуте куће неког осуђују

Колико год да се упињете џаба кречите, Срби нису геноцидан народ, поручује фунционер ДНП-а

Функционер ДНП-а и предсједник Административног одбора Милун Зоговић прокоментарисао је данашње усвајање Резолуције о Сребреници у косовском парламенту, уз питање да ли ће приштинске власти рећи да резолуција “није” усмјерена против српског народа.

- Или ће можда отворено признати да јесте, чини ми се да је Аљбин Курти одлучио да макар буде искрен, да не крије намјере и тражи оправдања. Прије само пар дана када смо тврдили да је резолуција усмјерена против српског народа, и тражили да се црногорски Парламент не бави овим питањем, нападали су нас да фалсификујемо, подмећемо и убједјивали да је то израз добре намјере. Ево данас је Приштина потврдила шта су стварне намјере или ће нас опет неко убједјивати да је удружени подухват против нашег народа заправо акт добрих намјера и знак “пажње"- навео је Зоговић.

Он је истакао да се истина не да замаглити, те да су се стварне намјере саме разоткриле.

- Колико год да се упињете џаба кречите, Срби нису геноцидан народ па макар Приштина и Подгорица и било ко други доносили резолуције на дневном нивоу. Замилите када власници Жуте куће доносе резолуцију да неког осуде - поручује Зоговић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 08:54