Милун Зоговић / - Портал Дан
02/08/2021 u 09:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: "Раскринкавање" ДФ-а

Истиче да ДФ смета свима коjи су превjерили и изневjерили

Посланик Фронта Милун Зоговић упутио је одговор кабинету премијера Кривокапића и за Портал Дана побројао сва "непочинства" Демократског фронта, односно све што је многима трн у оку.

- ДФ jе заjедно са ДПС-ом протjерао амбасадора Србиjе, а онда након 30. августа одбио да га врати; ДФ jе одбио да потпише Темељни уговор са СПЦ; ДФ jе децениjама уживао у благодетима ДПС власти док су Кривокапића и његове министре прогонили, пребиjали, хапсили и лажно оптужили за тзв. "Државни удар"; ДФ jе забранио представницима српског народа да уђу у власт; ДФ jе отео и окупирао власт од Кривокапића; ДФ jе десетак пута признао лажну државу Косово; ДФ jе функционерима лажне државе слао честитке; ДФ jе некадашњем УЦК-у донирао вакцине; ДФ не смиjе Ђукановићу да одузме "маjбаха"; ДФ не дозвољава да се развласти ДПС и посмjењуjу његови функционери; ДФ рециклира кадрове ДПС медjу коjима jе и шефица кабинета премиjера Кривокапића; ДФ чува Лазовића, Вељовића и Катнића; ДФ jе са ДПС-ом смиjенио Лепосавића; ДФ jе смиjенио адвоката блаженопочившег митрополита Амфилохиjа Божа Милоњића; ДФ jе смиjенио Марину Jочић; ДФ jе са ДПС-ом изгласао резолуциjу о Сребреници; ДФ jе носио цвиjеће посланицама искљученим из Цркве; ДФ jе од Црне Горе направио протекторат страних амбасада; ДФ jе када jе изгласан срамни Закон о слободи вjероисповиjести то све гледао испред малих екрана уз кикирики и сjеменке; ДФ се литиjама придружио тек у марту, а Кривокапић jе организовао блокаде путева и почетак отпора коjи jе довео до побjеде; ДФ jе узурпирао Владу и Скупштину са десетак посланика и жели да од других тридесет направи пуку гласачку машинериjу; ДФ jе преузео идеолошку матрицу Ђукановића да jе Београд наjвећи неприjатељ Црне Горе и да жели да управља са нама; ДФ jе забранио да се и годину дана након избора ухапси било коjи функционер коjи се нелегално обогатио; ДФ прави опструкциjу за избор Тужилачког савjета и неће да закаже Скупштину; ДФ хоће да влада са ДПС-ом - наводи Зоговић шта је све "урадио" ДФ, а на уштрб власти.

- Какво вриjеђање и потцjењивање интелигенциjе грађана Црне Горе. Какве моралне и интелектуалне бедастоће - каже Зоговић.

Истиче да ДФ смета свима коjи су превjерили и изневjерили.

- Смета свима коjима jе фотеља jедина идеологиjа. Смета свима коjи се диве Ђукановићу и његовом криминалном режиму ословљаваjући га са "уважени предсjедниче" умjесто са шефе политичког крила мафиjе. Смета ДФ зато што постоjи и усправно стоjи, као несаломиви бедем нашег народа, наше историjе и наше традициjе. Смета као симбол отпора Ђукановићевоj диктатури. Као наjистраjниjи бранитељ Црне Горе од Монтенегра. Jеднако, баш jеднако смета Ђукановићу и његовим послушницима - истиче Зоговић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:32