/ - Милун Зоговић
26/10/2021 u 10:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: Уљаревић прегазила све принципе

Да Уљаревић није јавни радник, како је навео, било би потпуно периферно

Недопустиво је да неко вријеђа и понижава било ког грађанина Црне Горе, а камо ли цијели народ по било ком основу, поручио је посланик Демократског фронта у Скупштини Црне Горе, предсједник Административног одбора и члан Одбора за међународне односе и исељенике Милун Зоговић.

Он је то саопштио након представљања истраживања Центра за грађанско образовање, које је представила извршна директорица те невладине организације Далиборка Уљаревић, преноси портал РТЦГ.

- Главна промотерка "граџанизма", госпођа Уљаревић, као дама прегазила је све границе лијепог укуса а као јавни дјелатник све принципе, скрупуле и елементарну пристојност трујући медијско небо опасним приземностима. То што госпођа Уљаревић не може да прикрије и каналише мржњу према српском народу, то је њен проблем- казао је Зоговић.

Да Уљаревић није јавни радник, како је навео, било би потпуно периферно.

- Србима је свеједно шта о њима мисли Далиборка Уљаревић и њој слични. Отровна мржња према једном народ и то према оном који је дао немјерљив допринос у стварању и опстанку Црне Горе је проблем оног ко мрзи а не тог народа. Госпођо Уљаревић можете да мрзите колико хоћете али морате научити да се обраћате са дужним поштовањем и уважавањем- закључио је Зоговић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:45