састанак Богавац - Рудајев / - фото: Општина Беране
10/05/2021 u 17:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богавац – Рудаjев: Традиционално добри односи Берана и Русиjе

Беране је за Руску федерациjу посебан град jер локална власт има добру намjеру у свим сферама свога дjеловања казао је савјетник Рудајев

Предсjедник Општине Беране Тихомир Богавац састао се са Делегациjом Амбасаде Руске федерациjе у Црноj Гори, савjетником Амбасаде Николаjем Рудаjевим и првим секретаром Амбасаде Суботином Тимуром. Предсjедник jе на састанку, одржаном у згради Општине, истакао да Општина Беране традиционално одржава добре односе са Русиjом и да ће тако наставити и у наредном периоду.

Он је упутио jе позив амбасадору, Њ. Е. Владиславу Масленикову да посjети Општину Беране и предложио да наш град посjете и руски инвеститори.

– Беране је за Руску федерациjу посебан град jер локална власт има добру намjеру у свим сферама свога дjеловања – казао је савjетник Амбасаде Николаj Рудаjев.

Саопштио jе да амбасадор приликом наредне посjете Беранама има намjеру да говори о конкретним проjектима, jер успjех лежи у заjедничком раду.

– Црна Гора jе наш приjатељ и ми то као држава доживљавамо – казао jе Рудаjев.

Састанку су присуствовали и потпредсjедник Скупштине општине Беране Горан Киковић, одборник Борис Боричић, менаџер Општине Владимир Ђаковић, директор Комуналног предузећа Саво Вучетић, шефица Кабинета предсjедника Општине Дубравка Jованчевић, шеф Бироа за односе са jавношћу Никола Урошевић, савjетница у Служби Скупштине Jасмина Ђукић и савjетник у Служби предсjедника Миомир Воjиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:26