/ Портал "Дан"
05/05/2021 u 06:00 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вриjеме jе за ново вриjеме

Отварањем портала желимо да снагом свог бренда, повjерења коjе смо годинама стицали, традициjе, али и тежине жртве коjу смо дали, утичемо на свиjест и савjест свих нас заjедно, jер сви заслужуjемо много више

Поштовани читаоци, срећни смо што можемо да вас обрадуjемо чињеницом да 5. маjа почиње са радом савремениjи – нови портал „Дана”. Саjт jе урађен у сарадњи са еминентним београдским и загребачким стручњацима из ове области.
Млада, нова екипа дониjеће jедну нову енергиjу и ентузиjазам коjи jе потребан свима нама. Младост и jесте оно што покреће, даjе нове димензиjе и пружа нове видике. Не у циљу раздваjања, већ спаjања свих нас коjе jе раздвоjила друштвена збиља у Црноj Гори и шире. Мај ниjе одређен случаjно. Случаjности не постоjе...
Пут ниjе лак, али ни тежак. Довољно jе да вjеруjемо у промjене до коjих ћемо доћи на цивилизован и на науци утемељен начин. Притом никада не смиjемо заборавити да имамо наjљепшу државу на свиjету у коjоj има мjеста за све нас.
Наша мисиjа и jесте да снагом свог бренда, повjерења коjе смо годинама стицали, традициjе, али и тежине жртве коjу смо дали, утичемо на свиjест и савjест свих нас заjедно, jер сви заслужуjемо много више. Оставимо се манипулациjа коjе и постоjе да би завадиле народ, коjим jе у овим економски и здравствено тешким околностима веома лако манипулисати.

”Спочитавали су нам што раниjе нисмо кренули са нашим порталом. Све у своjе вриjеме, говорили смо. Па, ето, дошло jе вриjеме за ново вриjеме!


У времену када су традициjа и модерна достигнућа почели да се судараjу, зависно од гледишта, реаговали смо другачиjе. Што jе сасвим природан процес. Спочитавали су нам што раниjе нисмо кренули са нашим порталом.
Све у своjе вриjеме, говорили смо. Па, ето, дошло jе вриjеме за ново вриjеме!
Млади су тражили портал, стариjи штампано издање, без коjег се не може попити jутарња кафа. Генерациjски jаз... Па, ипак, оно што jе наjважниjе jесте да се нове идеjе не смиjу занемарити, али ни традициjа заборавити.
Прецизна, кратка, jасна информациjа, коjу ћете добити, наш jе задатак. Изнад свега тога jе независност од било коjе политичке или на други начин моћне структуре, што нам даjе огромну предност, али и одговорност
Бити своj наш jе императив!
Политика, економиjа, спорт, забава, култура, дешавања у окружењу, преплитаће се из момента у моменат. Нећемо дозволити да будете равнодушни. Будите дио нас! Са наjвећим задовољством бићемо отворени за ваше сугестиjе, jер вриjеме jе за ново вриjеме!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:30