Дритан Абазовић / - RADE KOPRIVICA
01/05/2022 u 12:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић честитао Празник рада: Желимо још веће плате, пензије и економски просперитет

Желимо унаприједити пословни амбијент новим инвестицијама и улагањима, нарочито здравим привредним пројектима заснованим на одрживости и "зеленој" политици", истакао је предсједник Владе Црне Горе

"Влада је посвећена афирмацији радничких права, побољшању услова рада, заштити достојанства, стварању услова за повећање плата, али и пензија некадашњих радника који су изградили Црну Гору. Желимо унаприједити пословни амбијент новим инвестицијама и улагањима, нарочито здравим привредним пројектима заснованим на одрживости и "зеленој" политици", истакао је предсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић поводом 1. маја, Међународног празника рада.

Премијер Абазовић је истакао да нас симболика Првог маја обавезује да уложимо додатне напоре како би се побољшали услови у којима се одвијају пословне активности, заштитило достојанство свих чинилаца радног процеса, али и да искажемо поштовање према радницима који су допринијели развоју Црне Горе.

"Циљ Владе је да, упркос глобалној кризи, снажније и конкретније покрене инвестициони процес у правцу реалне диверзификације наше привреде и економског просперитета Црне Горе", закључио је предсједник Владе Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 16:51