Најмлађи посјетиоци на Аеродрому Тиват / - Аеродроми ЦГ
06/03/2022 u 09:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посјета дјеце запослених тиватском аеродрому: Најчешћи мотиви ликовних радова писте и авиони

Аеродроми Црне Горе и Ту Монтенегро, у склопу промоције наших заједничких активности, одлучили су да дјеци запослених од четврте до десете године омогуће да посјете наш тиватски аеродром и авион националне авио-компаније - изјавила је портпаролка АЦГ

Аеродроми Црне Горе и Ер Монтенегро организовали су посјету дјеце запослених тиватском аеродрому, а након тога заузели су своја сједишта у авиону националне авиож-компаније.

- Знамо да су најчешћи мотиви дјечијих ликовних радова писте и авиони. Аеродроми Црне Горе и Ту Монтенегро, у склопу промоције наших заједничких активности, одлучили су да дјеци запослених од четврте до десете године омогуће да посјете наш тиватски аеродром и авион националне авио-компаније - изјавила је портпаролка АЦГ Милица Дабановић.

- Радује нас енергија која је завладала у Тивту. Наши најслађи путници са стрпљењем су прошли безбједносну контролу, а затим и провјеру бординг карата. Полиција, сјуардеса и пилот кажу да не памте слађе посјетиоце нити већу навалицу. Колеге из Аир Монтенегро пожељели су дјеци добродошлицу на лет у бољу будућност - додала је она.

Запослени АЦГ и националне авио компаније дјеци су објаснили све процедуре од уласка на аеродром преко контрола до везивања појаса у авиону и преузимања кофера након слијетања. 

Дјеца су добила и пригодне, слатке пакетиће.

Комплетна посјета је организована уз строго поштовање свих безбједносних процедура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:35