Предсједник Општине Марко Ковачевић / - Ж. Шапурић
28/05/2021 u 10:54 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција у Никшићу: Крв дали предсједници општине и скупштине

Ковачевић и Вуковић, који су недавно након смјене ДПС власти у Никшићу именовани на кључне функције у Општини, иначе су чланови Клуба добровољних давалаца крви " Свети Сава" који је учествовао у акцији

Предсједници Општине и Скупштине општине Никшић Марко Ковачевић и Немања  Вуковић су у никшићком Кабинету за трансфузију дали крв и тиме се придружили великој акцији коју од 11 .маја организује локални Одбор за добровољно давалаштво.

То је по први пут да се челни људи Општине директно укључе у акцију добровољног давања крви. Ковачевић и Вуковић, који су недавно након смјене ДПС власти у Никшићу именовани на кључне функције у Општини, иначе су чланови Клуба добровољних давалаца крви " Свети Сава" који је учествовао у акцији.

image

Предсједник Скупштине Немања Вуковић

- Ж. Шапурић

"Изузетну част и задовољство представља то што сам данас у могућности, да као предсједник Скупштине општине, подржим акцију добровољног давалаштва крви коју организују сви Клубови добровољних давалаца крви из Никшића а поводом Свјетског дана давања крви. Хуманост, а нарочито добровољно давалаштво крви, нешто је што увијек и на сваком кораку афирмишем будући да сами сам члан клуба добровољних давалаца крви Свети Сава. С обзиром на здравствену ситуацију у држави, користим прилику да упутим позив свим грађанима, који су у могућности, да се одазову акцији у циљу прикупљања што већег броја јединица драгоцјене течности, рекао је за Портал Дана Немања Вуковић истичући да сматра да нова локална управа треба да пронађе начин да сви Клубови у Никшићу, посебно они највећи и најактивнији, добију услове за несметан рад.

Акција добровољног давања крви трајаће до 14. јуна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 02:49