Стање на путевима / - Портал Дан
09/06/2021 u 08:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћаj на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкциjе саобраћаjнице. Сjутра ће због минирања саобраћаj бити обустављен од девет до 15 сати.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут Мељине – Липци, локалитет Биjела – Каменари, режим саобраћаjа jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Због радова на магистралном путу Тиват - Кртолска раскрсница промjењен режим саобраћаjа промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни од 16 до 19 сати.

Саобраћаj на магистралном путу М-1 на дионици Дебели Бриjег - Мељине у мjесту Топла, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни, због радова поред пута.

На магистралном путу Подгорица - Рибаревина, због асфалитирања саобраћаjнице, возила саобраћаjу наизмjенично од седам до 19 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. decembar 2022 09:43