/ - WIKIPEDIA
22/06/2021 u 08:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу

Обратити пажњу на повремене обуставе саобраћаја на појединим дионицама

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћаj на путу Михаиловица – Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкциjе саобраћаjнице. Ван ових термина саобраћаj jе регулисан семафорском сигнализациjом.

На путу Пљевља – Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње–Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Саобраћаj на магистралном путу М–2 дионица Петровац–Подгорица промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 19 сати.

Саобраћаj на магистралном путу М–2 дионица Колашин–Моjковац у мjесту Подбишће, промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 19:48