/ - SRDJA BOLJEVIC
17/11/2021 u 08:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Опрез због ситниjих одрона на сjеверу

Из Ауто-мото савеза савjетуjу опрезну вожњу прилагодjену временским и саобраћаjним условима

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима, а видљивост jе мjестимично смањена, саопштено jе из Ауто-мото савеза.

Упозорава се на учестале ситниjе одроне на дионицама коjе пролазе дуж клисура и усjека.

ИЗ АМСЦГ савjетуjу опрезну вожњу прилагодjену временским и саобраћаjним условима.

Употреба зимских гума обавезна jе до 1. априла наредне године, на путевима гдjе jе то назначено саобраћаjном сигнализациjом, без обзира на временске услове.

Саобраћа на магистралном путу М-1 дионица Мељине-Липци у мjесту Морињ биће обустављен за све врсте возила од девет до 11 и од 13 до 15 сати због адаптациjе водоводне мреже.

На магистралном путу Рожаjе-Шпиљани саобраћаj ће бити обустављен од осам до 11, од 13 сати 30 минута до 16 сати и 30 минута и од 21 сат до поноћи. Ван тих термина саобраћаj jе на мjестима радова регулисан семафорском сигнализациjом.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкциjе саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена jе jедна трака булевара.

На путевима Рибаревине – Биjело Поље – Барски мост, Рибаревине – Беране – Рожаjе – Шпиљани, Беране –Андриjевица – Плав – Гусиње – Грнчар, Рожаjе – Кула – Стубица и Мост Зелени – Вуча, доћи ће до промjене режима саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 19 сати.

Због радова на магистралном путу М-2 Колашин-Моjковац, у Подбишћу, саобраћа се jедном траком наизмjенично од шест до 17 сати.

Због реконструкциjе главног цjевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаjа за све врсте возила. Омогућено jе коришћење алтернативног пута.

Саобраћаj на регионалном путу Беране - Петњица jе због санациjе клизишта промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни уз повремене прекиде не дуже од 30 минута.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:46