/ - Дан
24/05/2022 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Повољни услови за вожњу

Из АМСЦГ наводе да је на дионицама гдје се изводе радови неопходно поштовање саобраћајне сигнализације

У Црној Гори јутрос се саобраћа по сувим путевима, саопштили су из Ауто мото савеза (АМСЦГ) и упозорили на ситније одроне дуж клисура и усјека.

Наводи се да је на дионицама гдје се изводе радови неопходно поштовање саобраћајне сигнализације.

Због санације два клизишта на магистралном путу м-3, дионица Шћепан Поље-Никшић, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова. Ссобраћај ће се обустављати прије Плужина од девет до 11 и од 13 до 15 сати.

Због извођења радова на реконструкцији магистралног пута М-6 дионица Михајловица-(Ранче)Пљевља доћи ће до обуставе саобраћаја од 11 до 15 сати.

На магистралном путу М-5 Рожаје-Шпиљани због радова саобраћај се обуставља од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута.

Привремено се одобрава обустава саобрацаја за све врсте возила, због извођења радова на реконструкцији регионалног пута Р-13 од петље Матешево до насеља Матешево. Саобраћај ће се усмјеравати преко аутопута.

На магистралном путу М-3, дионица Дебели Бријег-Мељине, у мјесту Топла, због санације клизишта саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу М-3 дионица Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, саобраћај је због реконструкције промијењен са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због изградње булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу М-3, дионица Даниловград-Подгорица, у току је реконструкција пута, због чега се саобраћа наизмјенично једном траком на мјестима радова, а могући су повремени прекиди саобраћаја не дужи од 15 минута.

Због реконструкције регионалног пута Р-1, дионица Мојковачка улица, саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Због санације регионалног пута Р-13, дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Из компаније ЦРБЦ, која прави ауто-пут, обавијестили су да је приступ градилишту дозвољен само запосленима уз посједовање нове пропуснице.

Наводи се да је ограничење брзине у тунелима 20 километара на сат (км/х), док је ограничење брзине кретања на мјестима гдје су радови завршени 40 км/х.

“Свако прекорачење брзине ће се евидентирати и адекватно санкционисаће полиција”, каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. februar 2023 07:13