фото: PEXELS / - фото: PEXELS
20/01/2022 u 07:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Претежно суви путеви

Упозорава се да су на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека могући ситнији одрони

У Црној Гори јутрос се саобраћа по претежно сувим путевима, осим у вишим планинским предјелима гдје мјестимично има поледице, саопштено је из Ауто мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Упозорава се да су на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека могући ситнији одрони.

“Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање свих ограничења и забрана дефинисаних постављеном сигнализацијом”, казали су из АМСЦГ.

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица саобраћа се једном траком наизмјенично, на мјестима извођења радова, а могући су и повремени прекиди саобраћаја не дужи од 15 минута.

Због радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

На дионици Никшић-Подгорица магистралног пута М-3 је, због реконструкције, промијењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

17. maj 2022 16:27