/ - Фото: Портал Дан
23/05/2022 u 08:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Путеви суви

Из АМСЦГ су казали да ће се због државног празника саобраћај на мјестима радова обављати уз минималне застоје

У Црној Гори јутрос се саобраћа по претежно сувим путевима и уз мјестимично смањену видљивост, саопштили су из Ауто мото савеза (АМСЦГ) и упозорили на ситније одроне дуж клисура и усјека.

Из АМСЦГ су казали да ће се због државног празника саобраћај на мјестима радова обављати уз минималне застоје.

Због санације два клизишта на магистралном путу м-3, дионица Шћепан Поље-Никшић, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

На магистралном путу М-3, дионица Дебели Бријег-Мељине, у мјесту Топла, због санације клизишта саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу М-3 дионица Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, саобраћај је због реконструкције промијењен са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због изградње булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу М-3, дионица Даниловград-Подгорица, у току је реконструкција пута, због чега се саобраћа наизмјенично једном траком на мјестима радова, а могући су повремени прекиди саобраћаја не дужи од 15 минута.

Због реконструкције регионалног пута Р-1, дионица Мојковачка улица, саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Због санације регионалног пута Р-13, дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Из компаније ЦРБЦ, која прави ауто-пут, обавијестили су да је приступ градилишту дозвољен само запосленима уз посједовање нове пропуснице.

Наводи се да је ограничење брзине у тунелима 20 километара на сат (км/х), док је ограничење брзине кретања на мјестима гдје су радови завршени 40 км/х.

“Свако прекорачење брзине ће се евидентирати и адекватно санкционисаће полиција”, каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
29. jun 2022 11:26