/ - к.м.
19/11/2021 u 07:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Видљивост дјелимична смањена у вишим предјелима

Возачима савјетују опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима

У Црној Гори јутрос се саобраћа по претежно сувим путевима, а видљивост је мјестимично смањена у вишим предјелима, саопштено је из Ауто мото савеза.

Возачима савјетују опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима.

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла наредне године, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на временске услове.

На магистралном путу Рожаје-Шпиљани саобраћај ће бити обустављен од осам до 11, од 13 сати 30 минута до 16 сати и 30 минута и од 21 сат до поноћи. Ван тих термина саобраћај је на мјестима радова регулисан семафорском сигнализацијом.

Магистрални путеви Михаиловица - Пљевља и Пљевља – Метаљка биће затворени за саобраћај од 12 до 16 сати због асфалтирања.

Због асфалтирања у склопу реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка обуставља се саобраћај за све врсте возила од 12 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкције саобраћа се једном траком наизмјенично на мјестима радова, а могући су краћи застоји, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена је једна трака булевара.

Због радова на магистралном путу М-2 Колашин-Мојковац, у Подбишћу, саобраћа се једном траком наизмјенично од шест до 17 сати.

На путевима Рибаревине – Бијело Поље – Барски мост, Рибаревине – Беране – Рожаје – Шпиљани, Беране –Андријевица – Плав – Гусиње – Грнчар, Рожаје – Кула – Стубица и Мост Зелени – Вуча, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

Због реконструкције главног цјевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја за све врсте возила. Омогућено је коришћење алтернативног пута.

Саобраћај на регионалном путу Беране - Петњица је због санације клизишта промијењен са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде не дуже од 30 минута.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:06