/ фото: УП
24/09/2021 u 13:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брђанин учествовао на ФБИ конференцији у Шибенику

Теме конференције су биле и безбједносни изазови у пандемији, незаконите миграције, сузбијање кријумчарења дрога, балкански картели, злочини из мржње и облици тероризма

Директор полиције Зоран Брђанин и в.д. помоћника директора Милош Ракоњац узели су ушеће на 38. FBI NAA конференцији која је одржана у Шибенику у Републици Хрватској. 

- Назив и тема овогодишње конференције је „Нове перспективе у спровођењу закона, суочавање са криминалом у доба пандемије и јачања криминалне активности“ која је окупила преко 150 делегата из 46 земаља са ширег европског подручја, Сједињених Америчких Држава и других крајева свијета- саопштено је из полиције.

Између осталог, теме конференције су биле безбједносни изазови у пандемији, незаконите миграције, сузбијање кријумчарења дрога, балкански картели, злочини из мржње и облици тероризма. 

- Поред осталих делегата, ово је била прилика и за сусрет са званичницима FBI-а и то: Чарлсом Кејблом – директором Центра за провјеравање терориста ФБИ, Тодом Бобом начелником Одјељења за обуку ФБИ и Кенетом Брајаном правним аташеом у FBI-у - реченоје из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:04