Царевић / - Општина Будва
21/07/2021 u 09:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Царевић: Беране и Будва су два братска града

Овом приликом желим да укажем признање и поштовање свима коjи су дали допринос у свеопштим промjенама и што су увиjек били на бранику Његошеве Црне Горе, каже Царевић у честитки

Предсjедник Општине Будва Марко Царевић честитао jе предсjеднику Општине Тихомиру Богавцу као и свим грађанима и грађанкама општине Беране срећан Дан општине.

"Грађани Берана су се посебно истакли у нашоj заjедничкоj борби за очување светиња и слободну Црну Гору. Овом приликом желим да укажем признање и поштовање свима коjи су дали допринос у свеопштим промjенама и што су увиjек били на бранику Његошеве Црне Горе. Грађани Будве нису заборавили сву вашу солидарност и подршку коjу сте им пружили током прошлогодишњег неуставног отимања власти и прекраjања изборне воље грађана, на чему су вам безгранично захвални", навео jе Царевић.

Он jе навео да вjеруjем да ће заjедничким дjеловањем као и братским и приjатељским односом између два града Будве и Берана у будућем периоду уложити максималне напоре коjи ће доприниjети развоjу беранске општине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:58