Либерална партија / - ЛП
08/03/2022 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Честитка Либералне партије поводом 8. марта, Дана жена

Једнаке шансе, једнакост пред људима и пред законом основ је слободног и отвореног друштва у којем свако има право на личну срећу без обзира на било какво лично својство, навео је Поповић у честитки

Свим женама, грађанкама Црне Горе, у име Либералне партије и своје лично име, честитам међународни Дан жена, 8. март, казао је Андрија Поповић, предсједник Либералне партије.

- Једнаке шансе, једнакост пред људима и пред законом основ је слободног и отвореног друштва у којем свако има право на личну срећу без обзира на било какво лично својство. Нарочито смо дужни, као свјесни и савјесни појединци, да стално радимо на отклањању свих препрека изазваних предрасудама и незнањем те да женама омогућим једнак положај у свим правима, да без осјећаја страха или непожељности могу да буду на сваком мјесту као прве међу једнакима.

Промишљајући о сопственој улози у креирању боље будућности овог друштва, желим вам да данашњи дан проведете срећно, настављајући да јачате себе и сопствене потенцијале у које заједно вјерујемо - навео је Поповић у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:34