МИЛО ЂУКАНОВИЋ / - МИЛО ЂУКАНОВИЋ
08/03/2022 u 09:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић честитао Међународни дан жена: Оне могу, знају и чине добро за добро Црне Горе

Иако смо у Црноj Гори у години за нама биљежили пораст насиља над женама, физичког и вербалног, Оне су непоколебљиво браниле слободу и jеднакост - закључио је Мило Ђукановић

На овогодишњи Међународни дан жена дижемо своj глас против свих предрасуда да жене у Црној Гори не могу или да немаjу право, поручио је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић.

- Оне могу, знаjу и чине добро за добро Црне Горе. И даjемо своj глас храбрим женама Украjине коjе пружаjу отпор у борби за њихово и наше право да живимо и бирамо слободно - истакао је Ђукановић.

Додаје да је пут ка свиjету коjи jе праведан, jеднак и равноправан, и у коjем ће различитости бити вриjедности коjе ће се славити, а право на слободан избор сваког поjединца и сваке државе правило коjе ће владати односима и између жена и мушкараца и између држава, никада ниjе био неизвjесниjи и опасниjи.

- Иако смо у Црноj Гори у години за нама биљежили пораст насиља над женама, физичког и вербалног, Оне су непоколебљиво браниле слободу и jеднакост - закључио је Мило Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:41