Данијела Ђуровић / фото: СНП
01/05/2022 u 22:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић: Сви да се боримо за Црну Гору утемљену на идеалима мира и благостања

Само у таквоj држави наша дjеца могу живjети живот достоjан човjека и правити планове за свjетлиjу будућност, казала је Ђуровић

Предсjедница Скупштине  Даниjела Ђуровић честитала jе Рамазански баjрам реису Исламске заjеднице у Црноj Гори, господину Рифату Феjзићу, и свим припадницима исламске вjероисповиjести. 

- У овим светим данима сjетимо се вриjедности коjе имаjу љубав, заjедништво, солидарност и толеранциjа и пружимо руку помоћи и подршке свим људима у Црноj Гори ма коjе вjере и националности били. То jе управо порука овог великог празника: без обзира на све разлике, док тежимо истом циљу - добру Црне Горе, ниjедна препрека ниjе непремостива - поручила је Ђуровић.

Он је казала да је грађанска Црна Гора, коjа се темељи на идеалима мира, суживота и благостања за све, оно за шта треба сви заjедно да се боримо.

- Само у таквоj држави наша дjеца могу живjети живот достоjан човjека и правити планове за свjетлиjу будућност. У то име, честитам вам Рамазански баjрам уз жељу да га проведете у миру, здрављу и срећи, са своjим наjближима - каже се у честитки предсjеднице Скупштине Даниjеле Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:18