Хуманитарно вече Пошта Црне Горе / - Пошта Црне Горе
05/04/2022 u 10:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хуманитарно вече “Пошта Црне Горе – различитости нас спајају”

Прикупљена новчана средства биће донирана Центру за аутизам, развојне сметње и дјечју психијатрију „Огњен Ракочевић“

Пошта Црне Горе организовала је хуманитарно вече под слоганом „Пошта Црне Горе – различитости нас спајају“ с циљем да прикупљена новчана средства буду донирана Центру за аутизам, развојне сметње и дјечју психијатрију „Огњен Ракочевић“. 

Акција је покренута са намјером да код свих друштвених субјеката покрене мисао о важности друштвено одговорног рада, мисао о томе да смо једни другима потребни и да само уједињени у хуманој мисији можемо друштво учинити бољим.

image

Хуманитарно вече Пошта Црне Горе

- Пошта Црне Горе

Директор Поште Црне Горе Драган Туфегџић овом приликом казао је да нијесу жељели да буду нијеми посматрачи, те се захвалио што је Пошта ЦГ препозната као партнер и у дијелу овакве врсте активизма.

„Пошта ЦГ доласком новог менаџмента жели да промијени комплетну слику коју јавност има о њој. Не желимо да будемо неко ко само на ријечима ради нешто добро за Црну Гору и грађане, већ да то уистину радимо. Ово је лијепа прича и идеја, јер дјеца јесу наша будућност. И овим нашим малим другарима треба да дамо још један додатни искорак, да их још више размазимо. Циљ нам је да направимо лијеп допринос и помогнемо Центру. Зато су вечерас овдје озбиљне и доказане компаније“, поручио је Туфегџић.

Директор Центра за аутизам Иван Крговић захвалио се на организацији оваквог догађаја и пожелио да ово буде једна у низу оваквих акција.

„Четврта је годишњица Центра, трудимо се да у могућој мјери постигнемо што више, а ви нам у свему томе помажете овом донацијом. Овим добротворним актом се сте придружили низу у чијем првом реду су родитељи, а одмах затим терапеути који дају све од себе да ова дјеца што више напредују“, казао је Крговић.

Позив на догађај упућен је највећим компанијама са којима Пошта сарађује.

„Због ограничења у смислу простора и организације, нијесмо могли да позовемо многобројне пријатеље Поште Црне Горе. Међутим, овим путем позивамо све наше сараднике и пријатеље, као и све друштвено одговорне компаније у нашој земљи, да узму учешћа у овој акцији и да опредијеле средства за наше најмлађе, за оне којима је само потребно пружити адекватне услове како би њихови потенцијали засијали у пуном сјају и како би могли да дају пуни допринос нашем друштву“, саопштили су из Поште Црне Горе.

Новац је могуће уплатити на жиро-рачун 510-158161-81 најкасније до 8. априла или остављањем у донаторске кутије које се налазе у нашим пословницама: у пословници Поште у Улици ораховачкој бб – код Жељезничке станице, у пословници Поште у центру града, у Базару, Гинташу и Делти.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:56