Владимир Јоковић / - Дневни лист Дан
01/05/2022 u 20:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоковић: Поштовање вјерских различитости гарантује сигурну будућност Црне Горе

Jоковић jе пожелио да оваj велики исламски празник буде прилика за радосна породична окупљања и искрене приjатељске и комшиjске сусрете

У име Социjалистичке народне партиjе Црне Горе, и у своjе лично име, предсjедник СНП-а Владимир Jоковић упутио jе, поводом  Рамазанског Баjрама, честитку вjерницима исламске вjероисповиjести и реису Исламске вjерске заjеднице у Црноj Гори, господину Рифату Феjзићу.

Jоковић jе пожелио да оваj велики исламски празник буде прилика за радосна породична окупљања и искрене приjатељске и комшиjске сусрете.

- Вjечна симболика Рамазанског Баjрама афирмише темељне људске вриjедности,  празник коjи подстиче на заjедништво и успостављање што бољих односа међу људима, по чему jе заjедничка нам кућа, Црна Гора и препознатљива. Нека тако буде увиjек - наводи се у честитки Јоковића. 

- Будимо искрени и пожртвовани приjатељи и његуjмо заjедништво и поштовање културних и вjерских различитости, jер то гарантуjе сигурну будућност наше државе и просперитет свих њених грађана - каже се у честитки предсjедника Jоковића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 20:52