Премијер Здравко Кривокапић / - фото: ГОВ.МЕ
23/04/2022 u 09:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Нека васкрсне и Црна Гора, у њеним наjсвjетлиjим вриjедностима

Он jе истакао да сви заjедно, и они коjи славе, и они коjи разумиjу ове благе дане, треба да се радуjу jедни другима

Премијер Здравко Кривокапић jе свим православним вjерницима, митрополиту Jоаникиjу, епископима, свештенству и монаштву Митрополиjе црногорско-приморске и осталих епархиjа у Црноj Гори, честитао предстоjећи Васкрс.

- Христос воскресе! Ваистину воскресе! Већ двиjе хиљаде година се поздрављамо овим риjечима коjе свjедочи Празник над празницима, радост над радостима, доказ побjеде живота над смрћу - навео jе Кривокапић у честитки.

Он jе истакао да сви заjедно, и они коjи славе, и они коjи разумиjу ове благе дане, треба да се радуjу jедни другима.

- Зато се радуjмо, посебно дjеци и старима. Дjеци - да би се усавршавали у врлинама и да би развиjали и награђивали њихове таленте. Радуjмо се узаjамном поштовању, новом дану и новим побjедама. Личним и колективним. Радуjмо се jер бринемо jедни за друге. Jер живимо у миру. У тоj радости и свjетлости коjа излази из Христовог гроба треба да искажемо и љубав. Љубав jедних према другима, великодушност и праштање. Да творимо добра дjела у истини, како бисмо осjетили хармониjу и љепоту – нама подареног живота. Нека васкрсне и Црна Гора, у њеним наjсвjетлиjим вриjедностима. Христос воскресе - поручио jе Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:26