/ фото: ПРАВА ЦГ
30/04/2022 u 11:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Нећемо заборавити Мурино које и данас јечи болом за нашом дјецом

Како је навео, данас, на дан сјећања на жртве страдале у Мурину, помолиће се за њихове душе, али и душе свих цивила које односе ратови

Предсједник "Праве Црне Горе", Марко Милачић,  заједно са делегацијом Праве Црне Горе из Плава, Берана, Бијелог Поља, Будве и Подгорице положили су вијенац поводом 23. годишњице бомбардовања Мурина.

На вијенцу је исписано: “Живите вјечно”. 

- На данашњи дан, прије двадесет три године страдали су Јулија, Оливера, Мирослав, Милка, Вукић и Манојло. На данашњи дан, прије двадесет три године покушали су да убију Мурино. Не смијемо заборављати наше жртве, не смијемо заборављати Мурино, малу варош која и данас јечи од бола за дјецом којој је одузет сан да постану одрасли људи. Не мијемо заборављати Мурино јер су и овдје страдали недужни цивили, наши цивили, који ником нису згријешили, те бомбе са неба које су пале на њих, а од мале вароши створиле вјечито сјећање на бол и смрт. Ово је подсјетник на НАТО агресију над недужном земљом, посебно, над недужним људима, у вароши у којој природа одише миром колико да подсјети на то да је недужно страдала, у срцу Црне Горе, над обронцима узалудног и бесмисленог рата- навео је Милачић.

Како је навео, данас, на дан сјећања на жртве страдале у Мурину, помолиће се за њихове душе, али и душе свих цивила које односе ратови.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:42