/ -фото: Управа полиције
16/06/2021 u 10:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Њемачка донирала специјална возила за превоз миграната

Потребе граничне полиције за специјалним возилима за превоз лица су широког спектра и неопходна су за превожење илегалних миграната који су на територији Црне Горе изразили намјеру за међународном зашитом

В.д. помоћник директора за Сектор граничне полиције Драган Кликовац потписао је јуче Споразум о донацији са официром за везу Савезне полиције Њемачке при амбасади Савезне Републике Њемачке у Сарајеву Флоријаном Ведекиндом. 

- Споразум је потписан на основу билатералне сарадње између Савезног министарства за унутрашње послове и изградњу заједнице Савезне Републике Њемачке и Управе полиције. Кликовац и Ведекинд су потписали споразум о донацији специјалних моторних возила за превоз миграната вриједан 395.450 еура- саопштено је из Управе полиције.

Потребе граничне полиције за специјалним возилима за превоз лица су широког спектра и неопходна су за превожење илегалних миграната који су на територији Црне Горе изразили намјеру за међународном зашитом. 

- Обезбјеђењем специјалних возила за превожење миграната допринијеће већу ефикасност у свакодневном раду приликом извршавања службених радњи по питању реадмисије, депортација и репатријација- речено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 11:58